Cirkus Humberto bude v Prešove

15.04.2008 Prešov

Cirkus Humberto opäť po niekoľkoročnej šnúre znovu vo februári zahájil sezónu na Slovensku a vracia sa aj do nášho mesta. (30.4. -4.5.2008)
Do svojho programu cirkus po prvýkrát zaradí novou drezúru zvieracích miláčikov, malých medvedíkov Markízy a Matěje. A v neposlední rade patrí k cirkusu i klaun. Po jednoročnej odmlke znovu prídu divákov rozosmiať a roztlieskať klauni z Ukrajiny Geňa, Saša, Igor a Pavel. Toho roku máte možnosť vidieť drezúru levov, drezúru lám a tiav pod vedením Hynka Navrátila st. , drezúru poníkov, drezúru starokladrubských koní pod vedením Bohumila Navrátila. Ďalší miláčikovia detí, kráľovskí pudlíci, sú pripravení ukázať svoje zábavné kúsky. A tak by sa dalo pokračovať ďalej, napr. Ludvík Navrátil ukáže, čo dokážu jeho zverenci capy a kozičky a nemôžeme zabudnúť číslo Helenky Humberto s jej poníkom Eponou, pri ktorom nadchne divákov - pri kluse na poníkovi v ruke drží vlajku Slovenské republiky. Cirkus Humberto vlastní na 80 ks zvierat, ktoré je možné vidieť pri návšteve zverinca.
O artistická čísla sa postarajú taktiež najmladší z rodiny Navrátilovcov Mařenka Navrátilová, alias Helenka Humberto, Ludvík Navrátil alias Vašek Humberto, Karel Navrátil, žonglér s kužeľmi a krúžkami, Hynek Navrátil ml. ako ekvilibrista. Zdeňka Navrátilová ukáže náročné číslo s obručami.
Veľkou pýchou cirkusu je člen rodiny Karel Navrátil, ktorý na festivale v Bruselu 2007 získal zlatú medajlu za jeho fantastické žonglérske číslo s kužeľami a krúžkami, ktoré zavŕši celý program.
Celý program sa odohráva počas dvoch hodín a je naozaj na čo sa pozerať. Počas prestávky je možné vyfotografovať sa na ťave, s hadom, alebo s tohtoročnými prírastkami levíčat. K dispozícii je pripravené občerstvenie a deti si môžu zakúpiť drobné spomienkové darčekové predmety.
Všetky informácie, program, vrátane fotografií, krátkych videí a informácie z turné, si môžete pozrieť na webových stránkach cirkusu Humberto www.cirkushumberto.com
 

Vyberte región